3x Zomaar fijne dingen

3 kleine dingen die stiekem gewoon heel erg leuk zijn

1. Zakdoekjesverpakkingen met leuke prints.

Ik heb er een sport van gemaakt om steeds nieuwe zakdoekprintjes te vinden. Van hello kitty, planes tot mooie grafische prints, ik heb al een heel aantal mooie pakjes versleten. Heb je de nieuwe printjes van de Hema al gezien? :#

2. Waxmelts.

Gewoon kaarsjes vind ik leuk, maar als je aan het werk bent gooi ik toch al gauw een lamp aan. Om m’n werkplek dan toch wat gezelliger te maken steek ik waxmelts aan. Nog steeds het schattige kaarsje, maar dan samen met een fijne geur. (Tip voor de waxmeltverslaafden onder ons: Laat je waxmelt smelten in een lege waxinelichthouder: scheelt opruimwerk én je kunt makkelijk wisselen van geur.)

3. Lippenstift.

Lippenstift is dus helemaal niet praktisch. Maar wel ontzettend tof. Je begrijpt dat ik helemaal in mijn nopjes ben met de herfsttrend van ’t seizoen: paarse & rode lippenstift.
Mijn favoriete lippenstift is de knalroze Soft Matt lipbalm 04 van Hema. Super vrolijk en daar word ik dan weer blij van. Nog twee andere toppers: een koelrode lipstick ‘Step Red Up’ van Catrice en de kersenrode kleur ‘Cerise Noire’ van Yves Rocher.

Van welke kleine dingen wordt jij gewoon erg blij?!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.