Het is al even stil op mijn blog. Mijn computer staat standaard uit. (Who would’ve thought that. Telefoon niet trouwens.)  Ik schrijf weinig. En dat mis ik. Maar – en dat merkte ik al eerder op – soms leer je zo doelgericht en gestyleerd schrijven, dat je dat bijna niet meer los kan laten. En dus heb ik elke week een idee voor een goed verhaal in mijn hoofd. En daar blijft het dan bij. Ik heb het tekenen weer opgepakt, maar loop ook daar tegen het ‘zo hoort het’ aan. Ik noem dit proces ‘toe aan praktijkervaring.’  Gewoon aan de slag, werken. Met wat je weet de praktijk in gaan en op je eigen inzicht besluiten of dat wat je leerde bruikbaar is of niet. En dan iets anders doen.

Wie me het afgelopen jaar van dichtbij meegemaakt heeft, die weet dat ik hard gewerkt heb om mijn scriptie tot een goed einde te volbrengen. En dat dat niet vanzelf ging.
Ik heb dan ook heerlijk geslapen toen ik dat project ingeleverd had. Eind augustus vond mijn eindgesprek plaats en nu ben ik officieel student af. Raar gevoel. Slaapt prima. Zei ik al slaapt fijn? 😉

En nu ben ik dan opzoek naar werk. Een plek waar ik mijn speelse zelf mag zijn, mag experimenteren en nieuwsgierig mag zijn. Maar ook een plek waar ik me herken in de doelstellingen. Ik wil me graag vanuit intrinsieke motivatie verbonden voelen. Een beetje trots kunnen zijn op wat ik doe of leer. (Oh, en als ‘ze’ er Just Dance spelen in de pauzes, dan kom ik sowieso.)

Tot hier een update. Ik zal binnenkort weer een creatief projectje delen, gewoon voor de fun. Tot gauw!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.