Dag lieve kijkbuiskindertjes, vandaag heb ik een leuke update, al zeg ik het zelf. 🙂

Wellicht heb je meegekregen dat Olaf & June een zomerstop heeft gemaakt. Het was erg fijn om even een paar maanden niet te schrijven voor Olaf & June en tegelijkertijd was het iets wat ik miste. En ik was niet de enige.

Vanaf 1 oktober gaan Suzanne en ik verder met het schrijven op Olaf & June. 😀
We lopen allebei stage, dus over het precieze aantal blogs dat we gaan schrijven durf ik niet te veel te zeggen. Natuurlijk willen we het liefst elke dag een artikel hebben staan, maar we willen ook onze beloftes waar kunnen maken. Rustig beginnen met 2 posts per week, dat is onze eerste focus.

Een doorstart betekent voor ons ook een nieuwe focus. We willen jou als lezer nog steeds inspireren, we nemen je nog steeds mee op onze avonturen en we gaan nog steeds leuke artikelen schrijven.
Maar we zijn ook met twee, waardoor we aan het kijken zijn hoe we Olaf & June persoonlijker kunnen maken. Qua vorm en inhoud zul je dus ook wel de nodige veranderingen ondervinden, maar we gaan er van uit dat de kwaliteit alleen maar toe neemt. 😉

Komende weken hebben we af en toe wat sneakpeaks op Facebook en Twitter en vanaf 1 oktober zie je ons dan echt weer terug.

Zie ik je dan?

 

Knuffel, Ella

2 thoughts on “Update: Olaf & June

  1. Gezellig!
    Maar nu jullie met zijn tweeën zijn roept het natuurlijk wel de vraag op wie van jullie nu Olaf is en wie June. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.