diy, how to, nail art, gradient, nail gradient, orange, silver, autumn nails, kleuroverloop, ombre nagels, herfstnagels, contrasterende kleuren, nail art, nagelkunst, how to nail art, diy nail art, nail art ella, ella diy,

Het is dan zo ver. Al meer dan een half jaar roept mijn blognaam om een nagellakpost. Omdat ook nagels gelakt worden.
Nagellakkleuren zijn heel seizoensgevoelig, zo kun je de ene week helemaal fan zijn van een lakje en hem daarna in de kast laten verstoffen.
Een klein beetje inspiratie om je herfst mee op te vrolijken en van mijn kant wat liefde voor spijkerstof. 😉

final postv.l.n.r.

1. Al sinds ik nagellak koop vind ik het leuk om meerdere kleuren tegelijk te dragen. Het mag duidelijk zijn dat ik een zwak heb voor gradiënts. (subtiel kleuroverloop) Deze oranje vind ik heerlijk herfstig en het contrast met het koele zilver, best vet.
2. Hier heb ik meer warmte toegevoegd aan de gradiënt van 1. Het nu warmere oranje steekt af tegen het zachte spijkerblauw. De roze nagellak die op de vingertoppen is aangebracht is een liquidsandlakje en geef meer textuur, waardoor het metalliceffect versterkt wordt.
3. Simplistische designs vind ik vaak zo mooi! Hoewel mijn witte nail art pennen er harder door gaan vind ik zwart ook echt zo’n basic kleur. Wanneer het gaat om teksten vind ik zwart veel strakker staan. En paarse nagellak, een kleur met een ‘oh ja dit is fijn’-moment.
4. Stripingtape is altijd zo’n gepriegel, maar het effect is zo fijn. Helemaal into the blue koos ik voor 3 kleuren blauw én een lichtspijkerstofje als ondergrond.
5. Even klieren met stripingtape dus. Eerlijk, het gebruik ervan duurt me altijd te lang. De onderste kleur nagellak moet helemaal hard zijn en dus kun je beter de volgende dag pas gaan plakken. Twee dagen over een nail art? Daar zit niemand op te wachten. 😉

 

Draag jij nagellak? Wat vind jij fijn om te dragen in de herfst?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.