Ga de uitdaging aan:

doe met me mee en schrijf een boek. In een maand.

Als er iets is wat ik leuk vind, dan is dat wel het vangen van gedachten, het vastleggen van hersenspinsels en het betekenis geven aan woorden. Voor mij is schrijven een hele fijne manier om dit te doen én het helpt me om mijn eigen hoofd wat te ordenen.

Bijna november.

Ik heb een plan. Een fijn plan, al zeg ik het zelf, ik stuiter rond op de mijn enthousiasme. Ik wil jou uitnodigen om mee te doen. Ik ga een boek schrijven. In een maand. (En tijd ga ik er nog voor maken. Tijd heb je niet, tijd maak je. Of in elk geval, dat is mijn huidige timemanagementmethodiek.)

NaNoWriMo

Doe met me mee aan de NaNoWriMo. The National Novel Writing Month. Een maand lang schrijven we aan een boek. Ieder voor zich schrijf een boek van 50.000 woorden, en meer mag natuurlijk ook.

Met zijn allen schrijven, omdat het tof is om zoiets te creëren, de community tof is en gewoon een stok achter de deur is. En schrijven omdat je op deze manier iets van jouw schoonheid met de wereld deelt.

Wat moet je doen?

1. Schrijf je in op NaNoWriMo;
2. Bedenk een plot en start met schrijven
3. Deel jouw ervaringen in de online community en op Olaf & June, waar je half- en eind november ook van mij een update krijgt.

Ik kan niet wachten, schrijf je mee?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.