Je hebt van die blogs… die volg je al jaren. Er zit genoeg verandering in om interessant te blijven, genoeg diepgang en/of creativiteit om er enthousiast over te praten met andere geïnteresseerden en genoeg persoonlijkheid om te denken dat het perfect zou klikken als je de desbetreffende blogger zou ontmoeten.
Met name fashionblogs missen hier, wat mij betreft, vaak nogal eens wat punten. Hoe veel fashionblogs volg ik dan ook maar voor een maand of twee, drie? Als ik dan iemand moet aanraden dan is het Suz van Fashion Is A Party. Die volg ik al tijden.

Het grappige is, de posts die ik echt áltijd over sla omdat ze me niet aanspreken, die zie ik ook terug op de blogs die ik het meest lees.

Leuk en aardig, waar ik heen wil… ik ga een serie posts maken waarin ik een bepaald type post over ga nemen. Hierbij kun je denken aan een wishlist of bijvoorbeeld een videochallenge. Ik geef hier uiteraard mijn eigen draai aan en probeer uit te vinden waarom deze posts toch zo vaak te zien zijn. En daarnaast, zou het zo zijn dat wanneer ik een post zelf gemaakt heb, ik hem bij iemand anders meer kan waarderen?

fashionwishlist, jeffrey campbell, fashionblog, beautyblog,

Jonathan Saunders yellow dress, €905 / Dolce & Gabbana wedge sandals, €585 / Jeffrey Campbell black boots, €135 / Pull&Bear wedge shoes, €12 / Eyeshadow, €9,60

De fashion-wishlist. Of misschien sowieso wel, de wishlist. Vind ze vooral irritant, wellicht omdat ik zelf meestal dingen erop zou zetten die ik echt heel tof vind, maar niet ga aanschaffen. En, om nog een ander argument te noemen, ik vind het materialistisch, op het irritante af. Je wordt hebberig van zo’n lijst. Hoeveel van deze dingen heb je nu echt nodig?

1. Te beginnen bij die toffe jurk, heb je die prijs gezien? Daar kan ik een paar maanden van wonen! Maar toch… hoe meer kleur hoe beter… en ik vind neon heel erg tof. (Helemaal niet verkeerd dat dat nog even blijft hangen.)
2. Voor de groene wedge-sandalen geldt hetzelfde, heel erg tof. Tot je het prijskaartje ziet. Wie weet vind ik ergens nog wel een knock-off.
3. Van Jeffrey Campbell roep ik al jaren dat ik ooit schoenen van ‘m ga kopen. Wat een ontwerper is dat! Lita’s zijn nog steeds mijn favoriet, maar hij heeft hele toffe plateau sneakers, ‘cut out boots’ en oog voor toffe materialen.
4. De schoenen die overblijven zijn lekker neutraal, in de categorie ‘kan altijd.’ Simplistisch en elegant.
5. Last but not least, de oogschaduwpaletten van Sleek. Ik heb er een aan mezelf belooft als ik mijn tentamens haal van de derde periode. Hier zie je het ‘au natural’ palette, samen met Vintage Romance. Echter, Sleeks mooiste paletten vind ik ‘Garden of Eden’ en het ‘Bad Girl Palette.’

Mag ik in clichés eindigen, wat staat er op jouw fashionwishlist?

One thought on “Blogirritaties: Fashionwishlist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.